DIA DE L'ESGLéSIA DIOCESANA 2019: "SENSE TU NO HI HA PRESENT. AMB TU HI HA FUTUR"

Una jornada per recordar la importància de col·laborar amb l'Església per aconseguir "una parròquia viva".
Sense tu no hi ha present. Amb tu hi ha futur »és el lema del Dia de l'Església Diocesana 2019 que se celebra el diumenge 10 de novembre. Una jornada per recordar la importància de col·laborar amb l'Església per aconseguir "una parròquia viva".

  Sota el lema 'Sense tu no hi ha present. Amb tu hi ha futur', el proper 10 de novembre se celebra el Dia de l'Església Diocesana, on es convida a col·laborar amb la nostra parròquia, "aportant el que tenim, com el temps, la col·laboració econòmica o l'oració", apunta el secretariat de la Conferència Episcopal Espanyola per al sosteniment de l'Església des d'aquesta campanya.

L'objectiu és que les comunitats diocesanes aconsegueixin "una parròquia viva, compromesa, apassionada per Jesucrist i lliurada als altres", com així ho recorden a la pàgina web Xtantos. Les diferents formes de col·laborar s'adapten a les circumstàncies de cada persona. "Perquè en tota família hi ha necessitats, i la parròquia és una gran família de famílies que sempre necessitarà de la teva ajuda", subratllen.

Pel que fa a el lema triat per a aquest any: "Sense tu no hi ha present. Amb tu hi ha futur", es tracta d'una crida personal a cada un per la participació en la vida de la parròquia de la diòcesi, perquè com insisteixen, "pertànyer a l'Església és un regal que forma la comunitat".

Des de Xtantos, assenyalen com fer els nostres donatius i proposen intencions per les quals resar, perquè "la teva oració és necessària i serà l'ànima de tota l'activitat que es realitzi. Amb ella, els fruits seran més grans i més permanents".