EL BISBE DE MALLORCA INAUGURA LA NOVA CAPELLA DEL CESAG

Ha estat dissenyada per l'Estudi d'Arquitectura Reynés.
El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha inaugurat avui la nova capella del Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-ICADE. Taltavull ha oficiat una eucaristia davant professors i estudiants del centre universitari. La nova capella té capacitat per a 70 persones i ha estat dissenyada per l'Estudi d'Arquitectura Reynés.

Quan es construeix un temple, un edifici per congregar el poble de Déu i celebrar la fe, aquest ha de dedicar-se amb una solemne celebració. En aquesta celebració es dedica l'altar i l'ha de realitzar un bisbe. Es tracta d'una celebració amb uns ritus específics com el cant de les lletanies, unció, encensació, revestiment i il·luminació de l'altar.

El CESAG, situat a sa Vileta (Palma), continua creixent en nombre d'alumnes i aquest any estrena, a més de la capella, dues aules i dos despatxos. Aquest curs graduarà la primera promoció de la història de Balears en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFYD).