90 ANIVERSARI DE LA REAL COFRADíA DE N. P. JESúS NAZARENO "EL CAUTIVO"

Aquest aniversari es va celebrar a l'Església de Monti-sion de Palma amb un seguit d'actes.
La Real Cofradía de N. P. Jesús Nazareno celebra els 90 anys de la seva Constitució (1930-2020). Aquest aniversari es va celebrar a l'Església de Monti-sion de Palma amb un seguit d'actes.

Divendres 6 de març varen inaugurar els actes amb l'exposició de la història, les imatges i estendards. El vicepresident va fer la lliçó inaugural amb lectura del memoràndum. A continuació, la celebració de la Santa Missa, presidida pel Pare Miquel Garau (consiliari) i concelebrada pels membres de la comunitat. Varen participar amb els seus cants la coral Vermells de la Seu. Varen realitzar el lliurament de medalles als nous confrares, juntament amb unes plaques record de l'acte. Es va nomenar confrare d'honor a Ángela Alfaro, periodista i comentarista d'IB3. En acabar es va procedir al besapeus de la imatge que presidia la celebració. I varen finalitzar amb un concert de l'Agrupació Musical Camp Redó, que els acompanya en les desfilades processionals del Dijous i Divendres Sant.

L'endemà es va celebrar el concert benèfic a favor de Monti-Sion Solidària. Va cantar el Cor de Son Dameto, que enguany celebra el seu cinquè aniversari, amb una trajectòria de més de 50 concerts i diverses distincions obtingudes en els certàmens de Gent Gran organitzats pel Consell Insular de Mallorca i que està dirigit des de la seva fundació per Francesc Bonnín Socías.