Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
EL MALLORQUÍ ANTONI VADELL HA ESTAT NOMENAT BISBE AUXILIAR DE BARCELONA
Palma, 19 de juny de 2017 12:12:00

El barceloní Sergi Gordo també ha estat nomenat bisbe auxiliar de l'arxidiòcesi de Barcelona.La Santa Seu ha fet públic, a les 12.00 hores d'avui, dilluns 19 de juny, que el papa Francesc ha nomenat els sacerdots Antoni Vadell Ferrer i Sergi Gordo Rodríguez bisbes auxiliars de Barcelona. Així ha estat comunicat per la Nunciatura Apostòlica a Espanya a la Conferència Episcopal Espanyola (CEE).

Antoni Vadell Ferrer és en l'actualitat vicari episcopal per a la Evangelització de la diòcesi de Mallorca. Li ha estat assignada la seu titular d'Urci (Torre de Villaricos, Urcitan (us) —Espanya— que tenia com a metropolitana Toledo).

Antoni Vadell és vicari episcopal per a l'Evangelització Mallorca des de 2013
Antoni Vadell Ferrer va néixer a Llucmajor (Mallorca) el 17 de maig de 1972. Als 17 anys va ingressar al seminari menor de Mallorca, passant després, el 1992, a cursar la filosofia i teologia al seminari major. Va ser ordenat sacerdot el 31 de maig de 1998. Va obtenir la llicenciatura en Teologia, especialitat en Pastoral de la Joventut i Catequètica al Pontifici Ateneu Salesià (2006-2009).

El seu ministeri sacerdotal l'ha desenvolupat a la diòcesi de Mallorca, on ha exercit els següents càrrecs: vicari parroquial de la parròquia Beat Ramon Llull (1998-2006); rector del seminari menor (1999-2006) i delegat per a la Pastoral de les Vocacions i formador del seminari major (2002-2006); vicari parroquial de les parròquies de Sant Josep Obrer i del Corpus Christi i responsable pastoral en els respectius col·legis parroquials (2009-2014); i delegat diocesà de Pastoral Catequètica i Litúrgica (2009-2013).

En l'actualitat és vicari episcopal per a la Evangelització, des de 2013; rector de la unitat de Pastoral de la Mare de Déu (Inca, Mancor de la Vall, Lloseta, Biniamar, Caimari i Selva) i membre del col·legi de consultors i del consell presbiteral des 2014; i professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Mallorca (ISUCIR) i del Centre d'Estudis Teològics de Mallorca (CETEM).


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aquí el teu comentari
2017-06-19 Familia Alberti Crespi
Sa nostre mes cinsera felicitasio, te desitjam molts bendicions. Una forta abra¢ada.
 
__________________________________________________________________________
 
29 de juny de 2017   02:28
 

SANT DEL DIA
Sants Pere i Pau apòstols, sant Sir, sant Cassi.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017