EL COL·LEGI SANT AGUSTÍ COMPLEIX 125 ANYS DE VIDA


04 de desembre de 2017. 14:21h.

Una eucaristia d'acció de gràcies va marcar el final dels actes commemoratius que s'han anat produint durant aquestes setmanes.Va ser el novembre de 1892 quan el col·legi Sant Agustí de Palma obria les seves portes. 12 anys després, i amb el mateix objectiu d'acompanyar i ensenyar als més petits, la comunitat educativa i d'agustins ha celebrat l'aniversari amb diversos actes, entre ells l'Eucaristia celebrada pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

Concelebrada per tota la comunitat agustiniana i representants d'altres comunitats religioses, l'eucaristia va comptar amb la benedicció del papa Francesc per a l'ocasió. En el primer Diumenge d'Advent, Mons. Taltavull va dedicar gran part de les seves paraules a l'oració, intensificada en aquestes setmanes: "L'oració és escoltar. Perquè la persona que escolta Déu sap parlar i dialogar, trobar-se bé amb l'altre." I va convidar els presents a "convertir l'espera en esperança", perquè "Algú ens ve a trobar i vol mantenir-nos viva l'esperança", i és Déu.

El Col·legi Sant Agustí, al llarg de la seva història ha impartit cursos en els nivells propis dels centres d'ensenyament d'infantil, primària, secundària i batxillerat. Avui és un centre concertat amb sis unitats en Educació Infantil, tretze en Educació Primària i vuit a Educació Secundària.


0 COMENTARIS