EL MALLORQUÍ LLUÍS LADARIA, NOMENAT CARDENAL PEL PAPA FRANCESC


20 de maig de 2018. 13:20h.

Mons. Sebastià Taltavull, en nom de la Diòcesi de Mallorca, ha fet arribar personalment a Mons. Ladària la seva felicitació per la nova missió que l'Església li encomana.El papa Francesc ha anunciat avui, en acabar el rés del Regina Coeli, el nomenament de 14 nous cardenals. Entre ells, el mallorquí Lluís Francesc Ladaria, prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe.

Ladaria rebrà la porpra al costat dels altres 13 prelats al consistori que tindrà lloc el proper 29 de juny. En la seva al·locució ha destacat la variada procedència dels nous cardenals, cosa que "expressa la universalitat de l'Església que continua anunciant l'amor misericordiós de Déu a tots els homes de la terra".

Mons. Sebastià Taltavull, en nom de la Diòcesi de Mallorca, ha fet arribar personalment la seva felicitació a Mons. Ladària per la nova missió que l'Església li encomana, i es congratula per la confiança que el papa ha dipositat en un fill d'aquesta terra de Mallorca.

Lluís F. Ladària Ferrer (Manacor, 1944), jesuïta, ha estat professor de teologia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma i el juliol de 2017 va ser nomenat pel papa Francesc prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, on va arribar com a secretari el 2008.


0 COMENTARIS