D. Sebastià visita la comunitat cristiana de Sant Llorenç


31 de desembre de 2018. 10:02h.

Hi presidí l'Eucaristia dominical del passat 30 de desembre.Just en l'acabament de l'any, el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull va visitar la comunitat cristiana de Sant Llorenç des Cardassar, i hi presidí l'Eucaristia dominical del passat 30 de desembre.

"El dia comença amb una nova llum, expressió de l'amor de Déu que ens regala una nova oportunitat per donar gràcies, per mirar la vida amb ulls d'esperança, joiosos, reconstruint la nostra vida enmig de les dificultats." Així començà la seva homilia el prelat, tot destacant l'exemple que aquest poble del Llevant mallorquí ha donat enmig de la tragèdia esdevinguda el passat mes d'octubre: "Sou exemple —digué— de com s'ha de tirar endavant, com la vida s'ha de reconstruir constantment". I continuà: "Les dificultats ajuden a créixer, a trobar-nos les persones, treure la generositat".

Col·lecta extraordinària de la Diòcesi i donatius per als damnificats
La Diòcesi de Mallorca va recaptar 150.179,49 € a través de la col·lecta extraordinària del cap de setmana del 13 i 14 d'octubre a parròquies i llocs de culte i la recollida de donatius destinats a pal·liar les necessitats dels damnificats per les inundacions al Llevant de Mallorca.

Els donatius es gestionen a través d'un equip format pels rectors de Sant Llorenç, s'Illot, Artà i una treballadora social de Càritas Manacor, amb la coordinació dels Serveis Socials de Sant Llorenç.


0 COMENTARIS