La Diòcesi ofereix un recés de silenci i contemplació per a laics


28 de gener de 2019. 13:40h.

Seran acompanyats per la Gna. María Teresa Villarino, religiosa de la Puresa.Des del Secretariat per a la Iniciació Cristiana i el Catecumenat s'ha organitzat un Recés de silenci i contemplació que tendrà lloc el cap de setmana del 8 al 10 de febrer, a la Casa d'Espiritualitat de Santa Llucia (Mancor). Com sempre, es tracta d'un recés obert a tothom, però adreçat especialment als laics i laiques que es troben en un procés de recerca espiritual i/o que desitgen tenir una experiència de silenci i de trobada fonda amb el Senyor. Per ajudar en aquesta tasca, els assistents seran acompanyats per la Gna. María Teresa Villarino, religiosa de la Puresa, i el seu equip dels "Itinerarios Ignacianos" que des de fa uns anys dirigeixen un itinerari d'iniciació a l'experiència de Déu en la vida quotidiana.

"Los cinco sentidos como despertar a la experiència de Dios" serà el títol i el contingut fonamental d'aquest recés que seguirà una metodologia inspirada en l'estil del Exercicis de Sant Ignasi de Loiola.

Pel que fa a la participació en el recés, s'ofereixen dues modalitats:

a) Recés de cap de setmana. Comença el divendres a les 20:00 del vespre a Santa Llucia, i acaba el diumenge, després de dinar. Preu: 100 €.

b) Recés d'un dia. Les persones que no puguin disposar de tot el cap de setmana poden venir dissabte matí (9:30 h) i fins al capvespre abans de sopar (20:30 h). Preu: 20 €.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un mail a: secretariageneral@bisbatdemallorca.com o bé telefonar al 971 213100.

Termini màxim d'inscripció: 5 de febrer.


1 COMENTARIS
  1. Sólo el sábado