Trobada del consell ampliat de la Plataforma Apostòlica Local (PAL) de Mallorca


10 de juny de 2019. 11:10h.

Les institucions que conformen la PAL de Mallorca s'han reunit per compartir el camí recorregut durant aquest curs i projectar el futur a recórrer entre tots.  El delegat de la PAL, P. Norberto Alcover, SJ, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a una jornada que va comptar amb la presentació del P. Elías López, SJ, qui va posar sobre la taula la reflexió sobre les preferències apostòliques universals i el projecte apostòlic de província. Així mateix, es va dur a terme un treball en grups sobre accions a realitzar des de les tres línies d'acció que s'han treballat durant el curs: la presència pública de l'Església a Mallorca (cultura i fe), compromís i justícia social i la transmissió efectiva de la fe.  

La trobada, celebrada el dissabte 8 de juny a la seu de Son Rapinya del Col·legi de Monti-sion, va congregar representants de totes les obres pròpies o vinculades a la Companyia a Mallorca: Jesuïtes de la comunitat, l'equip directiu del col·legi, membres de l'Amipa i de l'associació d'antics alumnes del col·legi de Monti-sion, Fundació Patronat Obrer, Fundació Pare Montalvo, Fundació Solidaris Monti-sion, Confraria el Silenci, CVX, Casa Espiritualitat i Descans Sant Alonso Rodríguez (Són Bono) i la Parròquia Sant Joan d'Àvila.  

Els assistents varen finalitzar la jornada de treball amb un dinar en el qual els assistents varen poder continuar reflexionant, d'una manera distesa, sobre els assumptes plantejats.

  Taller sobre Lideratge Ignasià
  Posteriorment a aquesta trobada, el mateix dissabte horabaixa va tenir lloc al Col·legi de Monti-sion un taller sobre Lideratge Ignasià impartit pel P. Elías López, SJ, professor i investigador en lideratge en la càtedra de lideratge i internalització de l'Escola de Negocis d'ICADE, UP Comillas, Madrid.  

La convocatòria va comptar amb una gran acollida, i varen ser més de 60 persones les que assistiren a la xerrada i participaren en les diferents dinàmiques plantejades.


0 COMENTARIS