El campament cristià familiar compleix 10 anys


06 de setembre de 2019. 16:46h.

Es va dur a terme a la finca de l'Hort de Son Serreta.Entre els dies 6 i 11 d'agost es va dur a terme a la finca de l'Hort de Son Serreta (Santa Margalida) una nova edició del Campament Cristià Familiar que des de l'any 2010 organitza la Delegació de Catequesi del Bisbat de Mallorca.

Enguany es va tractar d'un campament molt especial ja que se'n commemorava el desè aniversari. Per això, el lema escollit va ser: "Som de deu, som de Déu", fent referència, per una banda, als 10 anys d'existència del campament i per altra banda al fet que aquest campament constitueix una eina preciosa per acostar els infants i les seves famílies cada vegada més al Senyor.

Seguint el relat de les Benaurances i per mitjà dels jocs, les dinàmiques, les vetllades i els moments de pregària i celebració, els nins i nines i les seves famílies, tingueren l'oportunitat d'anar descobrint quin és l'estil de vida que ens proposa Jesús per tal d'assolir la veritable felicitat.

Arribat el diumenge, es va convidar a totes les famílies i monitors que han format part d'aquests 10 anys de història del campament a celebrar l'aniversari juntament amb les famílies d'enguany i a donar-ne gràcies a Déu participant de l'Eucaristia.


0 COMENTARIS