Festa per la dignitat dels treballadors


04 de octubre de 2019. 19:16h.

Càritas Mallorca organitza una jornada d'activitats a favor del Treball Decent.La plaça Llorenç Bisbal de Palma, ha estat l'escenari de la festa organitzada per Càritas Mallorca per commemorar la Jornada a favor del Treball Decent, una jornada mundial que és celebra el pròxim dia 7 d'octubre, per reclamar "mesures per a aconseguir que el Treball Decent sigui una realitat accessible per a totes les persones".

Entre les activitats programades, on hi ha hagut participació ciutadana tant de grans com de petits, s'ha escenificat un contacontes sobre el món laboral amb diferents personatges; també hi ha hagut una performance sobre el treball actual en alguns llocs de feina, així com diversos tallers pers infants i la degustació de productes de Comerç Just.

Durant la festa s'han donat a conèixer els tres finalistes del Concurs de Relats "El treball decent no és un conte" que per segon any consecutiu ha impulsat Càritas Mallorca amb motiu del Dia Internacional del Treball Decent, i als quals se'ls ha fet entrega d'una senalla amb productes de Comerç Just. Cada autor ha llegit el seu escrit durant l'acte. La resta dels escrits presentats al concurs, més de trenta, han estat exposats a la plaça.

Per concloure l'acte s'ha llegit, per part del director de Càritas Mallorca Sebastià Serra, el manifest de les entitats que formen part de l'Església pel treball decent, entre elles Càritas, per demanar una verdadera implicació d'entitats públiques i privades perquè el treball decent no sigui una utopia i constatant com el treball està lluny de ser un dret que garanteixi la dignitat de la persona, mentre segueix augmentat el nombre de treballadors i treballadores pobres.


0 COMENTARIS