Manacor acull la primera de les trobades d'agents de pastoral i voluntaris de la Diòcesi


08 de octubre de 2019. 18:20h.

Les properes trobades seran dissabte 19 d'octubre al Seminari Nou de Palma i dissabte 26 d'octubre a la Parròquia de Crist Rei d'Inca.Unes 50 persones han acudit a la convocatòria feta per la Diòcesi de Mallorca a tots els agents evangelitzadors que treballen en els diferents àmbits pastorals de l'Església per a una celebració d'enviament. Hi estaven convidats preveres, diaques i membres de la Vida Consagrada. D'entre ells, professors i mestres cristians de les escoles diocesanes, col·legis religiosos, públics i universitats; responsables de delegacions, secretariats i serveis, moviments i associacions.

Hi han assistit també els treballadors i voluntaris de Càritas i altres entitats d'acció social, a més dels visitadors de malalts i aquells que fan un servei específic dins parròquies i entitats d'Església.

A més de la celebració d'enviament, es presentà la carta pastoral "Batiats, confirmats i enviats" que el bisbe Sebastià publicarà pròximament.

Les properes trobades seran dissabte 19 d'octubre al Seminari Nou de Palma i dissabte 26 d'octubre a la Parròquia de Crist Rei d'Inca.


0 COMENTARIS