Les religioses de Mallorca, guardonades amb un Premi Popular per la seva immensa generositat


30 de octubre de 2019. 16:51h.

Antonio Lacy, Vicente Moreno, SOS Mares, Portitxol Group i Jaume Anglada són altres dels premiats en aquesta edició 2019.El director de COPE Balears, Xavier Bonet, ha proclamat avui en directe al programa "La mañana en Baleares" dels Premis Populars 2019. En aquesta edició es compleixen 40 anys dels premis més longeus de les Illes Balears.

Els premiats d'aquest any són el Dr. Antonio de Lacy, prestigiós cirurgià gastrointestinal, Vicente Moreno, entrenador que ha protagonitzat l'ascens del Mallorca a segona i primera divisió en només dos anys; SOS Mares Balears, organització sense ànim de lucre que canalitza tota l'ajuda possible per assistir a famílies en greu necessitat; Portitxol Group, rehabilitador de llocs emblemàtics com l'Hotel Portitxol, on es van celebrar les primeres edicions dels "Premis Populars"; i Jaume Anglada, cantautor mallorquí que col·labora en múltiples causes benèfiques.

El lliurament d'aquests reconeixements suposa tot un aplaudiment públic a l'esforç exemplar dels guardonats al servei de la societat, i tendrà lloc dilluns 25 de novembre a l'Auditorium de Palma. A la gala, organitzada amb motiu del 60 aniversari de la benedicció i inauguració de l'emissora, assistiran els proclamats Populars 2019, i presidiran el lliurament bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals, a més de destacats representants de la societat civil. En aquesta ocasió hi haurà lloc també per a un reconeixement a les religioses de Mallorca, que fidels a l'Evangeli varen cobrir durant molt de temps les necessitats bàsiques, educatives i assistencials, de les nostres ciutats i pobles. La força de la seva fe els va permetre lliurar la seva vida de forma gratuïta, mostrant així l'amor de Déu cap a nosaltres.

Els premiats d'aquest any destaquen per la seva capacitat de canalitzar el talent de les persones del seu entorn per posar-lo al servei de qui ho més necessita. també hem de subratllar l'exemple del seu treball constant, inspiració perquè altres hagin lluitat seguint els seus somnis més enllà de càlculs mesquins de possibilitats. Des de la seva primera edició l'any 1980, els "Premis Populars" reconeixen el treball valuós i la trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida del nostre poble i la seva cultura. Amb la seva proclamació aquest matí ha culminat el procés de dos jurats.

D'una banda els caps de departament de COPE Mallorca i de l'altra un grup d'assessors format per Biel Mulet, Nicolás Pomar, Andreu Genovart, Kety Isern, Lluís Pinya, José Luis Roses i Apolonia Ramis.


0 COMENTARIS