Les religioses de Mallorca, guardonades amb un Premi Popular per la seva immensa generositat


27 de novembre de 2019. 10:18h.

Antonio Lacy, Vicente Moreno, SOS Mares, Portitxol Group i Jaume Anglada són altres dels premiats en aquesta edició 2019.Els Premis Populars compleixen 40 anys de vida en una gala a l'Auditòrium de Palma. Els premiats d'enguany són el Dr. Antonio de Lacy, prestigiós cirurgià gastrointestinal; Vicente Moreno, entrenador que ha protagonitzat l'ascens del Mallorca a segona i primera divisió en només dos anys; SOS Mamás Balears, organització sense ànim de lucre que canalitza tota l'ajuda possible per assistir a famílies en greu necessitat; Portitxol Group, rehabilitador de llocs emblemàtics com l'Hotel Portitxol, on es varen celebrar les primeres edicions dels "Premis Populars" i Jaume Anglada, cantautor mallorquí que col·labora en múltiples causes benèfiques.

El lliurament d'aquests reconeixements suposa tot un aplaudiment públic a l'esforç exemplar dels guardonats al servei de la societat. A la gala, organitzada amb motiu del 60 aniversari de la benedicció i inauguració de l'emissora, assistiren els proclamats Populars 2019, i presidiren el lliurament bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals, a més de destacats representants de la societat civil.

Coincidint amb el Dia contra la Violència de Gènere, el bisbe Sebastià va fer referència a aquesta xacra, manifestant "el més radical rebuig i el compromís de fer tot el que estigui al nostre abast per eradicar les causes d'aquest mal". A la gala hi hagué lloc també per a un reconeixement a les religioses de Mallorca, que fidels a l'Evangeli varen cobrir durant molt de temps les necessitats bàsiques, educatives i assistencials, de les nostres ciutats i pobles. La força de la seva fe els va permetre lliurar la seva vida de forma gratuïta, mostrant així l'amor de Déu cap a nosaltres.

Els premiats d'aquest any destaquen per la seva capacitat de canalitzar el talent de les persones del seu entorn per posar-lo al servei de qui ho més necessita.


0 COMENTARIS