Comença un nou curs al Seminari Menor


31 de octubre de 2019. 10:38h.

Ofereix, mitjançant l'acompanyament de la comunitat i de la pregària, la resposta a tantes incerteses que els joves contemporanis es fan.Un any més, el Seminari Menor obre les portes a un nou curs a tots aquells joves que viuen la inquietud vocacional. Ofereix, mitjançant l'acompanyament de la comunitat i de la pregària, la resposta a tantes incerteses que els joves contemporanis es fan.

Enguany, la trobada va tenir lloc divendres 18 i dissabte 19, en la Jornada del DOMUND. En primer lloc, formadors i seminaristes comentaren les vacances d'estiu per tornar a arrencar i, junt amb la pregària de Vespres, iniciaren l'aplec. Durant el capvespre reflexionaren sobre la missió actual dels cristians, i especialment, dels seminaristes. Recordaren com també la missió de Crist no és tan sols la tasca de tants missioners i missioneres al Tercer Món, sinó també dins l'àmbit familiar, entre els amics i a casa nostra. Dissabte, participaren de la celebració de l'enviament presidida pel bisbe, el qual explicava als grups participants que "som ovelles enviats entre llops". Comentà la situació actual de l'Església de Mallorca i com els cristians podem actuar. Finalment, després del descans i de l'estudi, comunitat i famílies es reuniren per celebrar l'eucaristia i així acabar.

Els seminaristes, contents i alegres, continuen amb l'impuls de seguir les petjades de Crist, que d'una manera especial, ens convida a tots a ser missioners i missioneres del segle XXI, apropant l'Evangeli que es transforma en amor i germanor.


0 COMENTARIS