L'APP del Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) ja inclou les celebracions pròpies de la Diòcesi de Mallorca


06 de novembre de 2019. 08:00h.

El Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) de Barcelona va posar en marxa, fa uns anys, una APP per tal de poder resar la litúrgia de les hores amb el mòbil.El Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) de Barcelona va posar en marxa, fa uns anys, una APP per tal de poder resar la litúrgia de les hores amb el mòbil. En aquesta APP no apareixia la Diòcesi de Mallorca, i per tant les celebracions pròpies dels nostres sants no sortien en les celebracions. A partir de l'actualització de l'1 de novembre, ja apareix la Diòcesi de Mallorca i els propis dels Sants de la Diòcesi.

Per tal que aparegui la nostra diòcesi heu d'anar a EINES de la mateixa APP, i seleccionar "Mallorca" i "diòcesi".

L'aplicació, que és disponible per als sistemes Android i iOS, és gratuïta, però es pot fer un donatiu per al bon funcionament de la mateixa a través de l'aplicació.

Amb aquesta app es pot accedir a totes les hores de l'ofici diví i cada usuari podrà utilitzar amb el propi de la diòcesi on es trobi. Té com a objectiu contribuir a estendre la pràctica de la pregària de l'Església en tota la comunitat del Poble de Déu. Són ja molts els fidels i les comunitats que han trobat en la Litúrgia de les Hores el camí de la fidelitat en la pregària de cada dia i van redescobrint amb goig els tresors que conté la pregària de l'Església, i hi tenen una font d'espiritualitat.

Google Play

App Store


1 COMENTARIS
  1. 2019-11-08

    Teniu graavacions de les cançons del Cantoral de Mallorca