Concert solidari a la Parròquia de Santa Catalina Thomàs


26 de novembre de 2019. 08:52h.

Amb el concert "Dardo de Amor Divino. Santa Teresa de Jesús y la música de su tiempo".El passat dissabte 23 de novembre, just l'endemà de la festa de Santa Cecília, patrona dels músics, la Parròquia de Santa Catalina Thomàs pogué gaudir del magnífic concert "Dardo de Amor Divino. Santa Teresa de Jesús y la música de su tiempo".

Essent que la violinista Teresa Femenías i el seu germà Esteban que toca el violoncel són nins, els donatius voluntaris que es recolliren al final del concert, totalment gratuït, es destinaren al grup parroquial NITEM. Aquests darrers anys, NITEM ha duit a terme una admirable tasca a favor dels Nins del Tercer Món, organitzant mercadets, sopars solidaris i altres iniciatives semblants encaminades a conscienciar els feligresos de la Parròquia i a recollir aportacions per tal de fer front al drama que viuen tants d'infants del nostre món a països subdesenvolupats i a col·lectius de migrants, refugiats i pròfugs. Des de l'any 2004 NITEM compta amb un currículum admirable a favor de nins orfes de guerra, malalts i víctimes de la misèria i la violència. La seva labor benèfica ha incidit, entre molts d'altres països, a Burundi, Perú, Costa d'Ivori, Mali, etc.

Tant la narradora, Maribel Riera, com els membres de la família Femenías -Ambròs delectaren els nombrosos assistents amb una interpretació excel·lent, acompanyats, a més del violí i el violoncel, per la viola, la guitarra renaixentista, la cítola i l'espineta. Tot plegat feu possible una vetlada plena de bellesa que partint de la vida, l'obra i l'experiència mística de la gran Santa Teresa d'Àvila, aconseguí elevar cap a Déu, Bellesa Absoluta, l'esperit dels assistents.


0 COMENTARIS