Consolidant la identitat lasal·liana


12 de febrer de 2020. 13:04h.

50 educadors es reuniren al Col·legi La Salle de Palma.El col·legi La Salle de Palma va acollir al voltant de 50 educadors dels centres de Mallorca, per celebrar dissabte dia 8 de febrer la Trobada d'Educadors Cristians que, com cada dos anys, se celebra per consolidar la identitat lasal·liana a tots aquells educadors que han realitzat alguns dels itineraris personals que es proposen: Professors nous, CELAS, CEL, curs de directius, responsables de pastoral, etc.

Enguany s'han realitzat tres tallers per als participants: Godly play, o com apropar les històries bíbliques als alumnes, especialment als d'Infantil i Primària. Hara: Moment per trobar-nos amb nosaltres mateixos, en un moment d'interioritat personal i experiència d'oració estil Taizé: L'experiència ecumènica de la localitat francesa, els ha servit per tenir una oració, tranquil·la i reposada.

Les impressions que s'han anat rebent han estat molt positives, i això segueix encoratjant a programar més experiències amb els educadors.


0 COMENTARIS