El bisbe de Mallorca inaugura la nova capella del CESAG


12 de febrer de 2020. 17:16h.

Ha estat dissenyada per l'Estudi d'Arquitectura Reynés.El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha inaugurat avui la nova capella del Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-ICADE. Taltavull ha oficiat una eucaristia davant professors i estudiants del centre universitari. La nova capella té capacitat per a 70 persones i ha estat dissenyada per l'Estudi d'Arquitectura Reynés.

Quan es construeix un temple, un edifici per congregar el poble de Déu i celebrar la fe, aquest ha de dedicar-se amb una solemne celebració. En aquesta celebració es dedica l'altar i l'ha de realitzar un bisbe. Es tracta d'una celebració amb uns ritus específics com el cant de les lletanies, unció, encensació, revestiment i il·luminació de l'altar.

El CESAG, situat a sa Vileta (Palma), continua creixent en nombre d'alumnes i aquest any estrena, a més de la capella, dues aules i dos despatxos. Aquest curs graduarà la primera promoció de la història de Balears en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFYD).


0 COMENTARIS