El bisbe de Mallorca ha confirmat 5 joves a la parròquia de Santa Margalida


16 de novembre de 2020. 10:00h.

La celebració tengué lloc el dissabte 14 de novembre.El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, confirmà 5 joves a la parròquia de Santa Margalida, al municipi de Santa Margalida, el passat dissabte 14 de novembre.

Mons. Sebastià Taltavull orientà l'homilia en la Jornada Mundial dels Pobres , que se celebrà el 15 de novembre, i aprofità per dirigir-se als joves que es confirmaven: «Avui, el dia de la vostra confirmació, és un dia també per pensar de quina manera ajudar als demés, tant en l'àmbit personal, com familiar i col·lectiu. Cada un de vosaltres sap fins on pot arribar per donar una mà als pobres i als més necessitats. I no parlam de fer-ho en la individualitat, sinó de forma col·lectiva».

Precisament la Paraula de Déu fa elogi de qui «obre les mans als pobres i allarga el braç als indigents», un fet que el Bisbe subratllà, sobretot en el moment que vivim, en temps de pandèmia, en què molta gent viu sèries dificultats econòmiques, socials i de salut. El bisbe Sebastià també destacà la tasca que totes les parròquies i els grups d'acció social, com Càritas, fan per ajudar a les persones més vulnerables.

El bisbe Sebastià animà als participants de la celebració a estar atents, conscients, a vetlar pels altres, principalment els més desfavorits, i a viure sòbriament, amb allò que hom necessita. Fent referència a la Paraula de Déu, que ens convida a dur una vida senzilla, a viure amb allò necessari, administrar bé els recursos i ser generosos amb els demés.


0 COMENTARIS