Tercer aniversari de l'inici del ministeri pastoral del bisbe Sebastià a Mallorca


25 de novembre de 2020. 12:00h.

Mons. Sebastià Taltavull ha presidit l'Eucaristia en acció de gràcies a la Seu el dimecres, 25 de novembreEl bisbe Sebastià ha celebrat el tercer aniversari de l'inici del seu ministeri pastoral a Mallorca, després que exercís durant un any com a administrador apostòlic. Ha presidit l'Eucaristia en acció de gràcies a la Seu el dimecres 25 de novembre, a les 9, l'hora de la missa conventual.

En l'homilia, el bisbe s'ha dirigit als participants de la celebració: «Després de tres anys hem veig capaç de dir-vos que dins la Diòcesi com la nostra no hi ha altre programa pastoral que el que posa el seu fonament en Jesús, en la contemplació de la seva persona, l'escolta de la seva Paraula i pel gust per l'Evangeli, per la pregària i l'amor solidari en els altres, que concreta tot el que el Senyor ens diu».

Mons. Sebastià Taltavull també ha fet referència en el moment actual que vivim: «Encara que ens certs moments se'ns negui l'actuació pública, certament sabem que existim per evangelitzar i només ho podem fer si sortim al carrer i donam una paraula de coratge als cors de les comunitats parroquials, famílies, institucions ciutadanes, especialment en aquests temps, a les educatives. No estam fets per callar i si ho feim aniríem en contra de la nostra identitat, del que ens diu Jesús: anau i prediacau. És l'amor el que ens fa sortir a parlar, ens fa valents, és l'amor que sabem que no passa mai.

«Et demanam, Jesús, que ens retorni l'esperança, la il·lusió, el goig de viure i actuar. I que puguin recuperar-ho tots els que estan angoixats, trists, decebuts o desanimats. Per això et demanam que ens obris el cor, amb la tendresa de l'amor que ens uneix a tots, a persones i a famílies. Amb aquesta tendresa posam aquesta Església de Mallorca sota l'empara de la Mare, sota la Mare de Déu de Lluc i els sants dels altres santuaris de l'illa. Amb especial atenció envers els malalts, els immigrants, els més pobres, perquè a través nostre arribi a tots la força viva del teu amor», ha pregat el bisbe Sebastià. Al final de la celebració, el Bisbe ha agraït als assistents i ha demanat seguir pregant junts, en comunió, com una gran família cristiana que és l'Església de Mallorca.


0 COMENTARIS