Concert de Nadal a la parròquia de Santa Catalina Thomàs


07 de gener de 2021. 11:00h.

Els membres de la família Femenias-Ambròs interpretaren peces de distints païsosLa parròquia de Santa Catalina Thomàs, de Palma, va acollir un magnífic concert de Nadal el dilluns 4 de gener. Un concert obert a tothom però especialment adreçat a les famílies i als nins, en què bona música i belles paraules s´anaren alternant harmoniosament per contar la meravella de l'arribada del Messies, anunciat a la Verge Maria i nascut a Betlem, Déu fet home, Salvador del món.

Texts carregats de poesia de distints països i llengües s'anaren recitant entre les notes musicals i cançons, també de variades procedències. Els membres de la família Femenias-Ambròs, pares i fills encara joves, enfilaren les seves veus i feren sonar els distints instruments: orgue, violí, violoncel... tot de manera magistral.

A la presentació de l´acte hi hagué un record emocionant pels cristians tristament perseguits a tants d´indrets, i donada la proximitat de la celebració dels Sants Innocents, per les nombroses víctimes del nou Herodes de l'avortament. Tot plegat, una vetlada entranyable i a la vegada catequètica.


0 COMENTARIS