L'Escolania dels Vermells de la Seu reprèn l'activitat després de l'aturada per la pandèmia i sota la direcció de Pilar Noguera


11 de gener de 2021. 12:00h.

Sis nous cantaires s'afegeixen a l'Escolania i reberen el roquet aquest diumenge després de la missa dominicalL'Escolania dels Vermells de la Seu ha reprès la seva activitat musical. Els Vermells han cantat a la missa dominical de les 10.30h a la Catedral de Mallorca aquest passat diumenge 10 de gener, i ho han fet després de l'aturada a causa de la pandèmia i amb la nova directora de l'escolania, Pilar Noguera. A més, l'Escolania acull sis nous cantaires que aquest diumenge, després de la missa, reberen el roquet. El degà-president del Capítol Catedral, Mn. Teodor Suau, donà la benvinguda als nous membres i els va fer entrega del roquet. Els pares dels sis nous integrants ajudaren als seus fills a posar-se aquest sobrepellís que vesteixen els Vermells de la Seu.

El grup, format ara per 15 integrants, assaja dues vegades per setmana i cantarà a algunes misses dominicals de la Catedral, alternant-se amb el Cor de la Seu. Pilar Noguera afronta aquesta nova etapa com un «repte molt il·lusionant» i està «orgullosa de dirigir l'escolania de la que és l'església de referència de Mallorca». Noguera substitueix al que al llarg dels darrers vint anys havia dirigit aquesta formació, Antoni Salvà.

Habitualment els Vermells són alumnes del Col·legi Sant Josep Obrer, que cursen entre quart d'Educació Primària a quart d'ESO. En aquesta nova etapa, la directora i el prefecte de música, Mn. Pere Oliver, no descarten la possibilitat «d'obrir la porta a nins i nines de tota Mallorca que vulguin formar part de l'Escolania dels Vermells de la Seu».

Fotografies: Catedral de Mallorca


0 COMENTARIS