Queden suspeses les processons de Setmana Santa i tots els actes litúrgics i paralitúrgics a l'exterior dels temples


16 de febrer de 2021. 14:00h.

El Bisbe de Mallorca ha signat un decret pel qual es cancel·la qualsevol manifestació de pietat popular pròpia de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua que tengui lloc fora de les esglésiesEl Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, anuncia la suspensió de qualsevol manifestació de pietat popular i d'actes litúrgics i paralitúrgics propis del temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua a l'exterior dels temples. Queden suspeses així les processons de Setmana Santa d'enguany.

D'aquesta manera, qualsevol acte de devoció i de pietat durant la Quaresma i la Setmana Santa podrà tenir lloc únicament a l'interior de les esglésies, sempre respectant la normativa sanitària vigent, els aforaments i la distància personal.

Mons. Sebastià Taltavull fa públic aquest decret, una vegada consultat el Consell Episcopal, els arxiprestes, el Consell Assessor de diaques i laics i el Secretariat Diocesà de formació i d'acompanyament de confraries i obreries, tenint en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries. Es pot llegir el decret en PDF a la secció multimèdia d'aquesta notícia.


0 COMENTARIS