La parròquia de Sant Nicolau presenta la memòria d'activitats durant el 2020


17 de febrer de 2021. 10:00h.

En aquest temps de pandèmia, intenten ajudar material i espiritualment moltes personesLa parròquia de Sant Nicolau de Palma ha presentat la memòria d'algunes activitats que han duit a terme durant el 2020, un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. El passat 14 de febrer tingué lloc aquesta mostra. Una de les activitats més destacades en aquest temps que vivim és el repartiment d'aliments a les persones més necessitades. Per altra banda, tot i la situació i les restriccions del 2020, s'hi han pogut celebrar alguns baptismes i noces. També l'any passat s'iniciaren les obres de la parròquia.

A més, a Sant Nicolau s'ha restaurat la imatge de la Dormició de la Mare de Déu, amb l'ajuda del taller Xicaranda. El mes de desembre passat, s'hi celebrà el 10è aniversari del Cant de la Sibil·la com a Patrimoni Immaterial declarat per la UNESCO, un acte al qual hi assistiren la presidenta del consell insular, Catalina Cladera, i altres autoritats.

L'any nou començà a Sant Nicolau amb un concert a càrrec de l'Orfeó Balear, que delectà el públic amb el Cant de la Sibil·la i nadales. El rector de la parròquia, Mn. Bernat Oliver, dóna les gràcies a tots els fidels perquè, assegura, amb l'ajuda de tots, «intentam ajudar material i espiritualment moltes persones».


0 COMENTARIS