Usuaris i treballadors de Casa de Família han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19


17 de febrer de 2021. 11:30h.

Aquest centre d'acollida, gestionat per la Fundació Social La Sapiència, és el primer de la xarxa de l'IMAS en rebre els vaccinsUn total de 210 persones, entre usuaris i treballadors, de la Casa de Família han rebut ja la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. El passat divendres 12 de febrer començà la vacunació i aquest dimecres s'ha completat la primera fase de vacunació. En total s'han subministrat 210 vacunes: 122 a usuaris i 67 a professionals del centre situat a La Sapiència, i 12 a usuaris i 9 a professionals del centre situat a Ruberts.

Casa de Família és un centre d'acollida que forma part de la xarxa de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (l'IMAS) gestionat per la Fundació Social La Sapiència. Aquest ha estat el primer centre d'acollida de l'IMAS en rebre les vacunes contra el coronavirus.

El director de la Fundació Social La Sapiència, Toni Moyà, assegura que l'arribada de la vacuna a la Casa de Família ha estat una «bona notícia» i que la resposta ha estat molt positiva, «ja que un 99% de la població de Casa de Família ha rebut la primera dosi del vaccí contra la Covid-19».

La Fundació Social La Sapiència és una organització de caràcter privat i natura permanent, constituïda pel Bisbat de Mallorca el 1976 amb finalitat social: assistència i inclusió social, promoció i atenció a persones amb manca de recursos en situació o risc d'exclusió social. A l'actualitat la Fundació Social La Sapiència desenvolupa diversos programes d'acollida i promoció social a Mallorca, per això disposa d'un equip multidisciplinar de treball i de quatre centres d'acollida a Palma (Casa de Família, Mar sis, Son Ribas i El Molinar), un a Ruberts, al municipi de Sencelles, i un centre de reinserció laboral i tallers a Binicanella, a Bunyola.


0 COMENTARIS