DOS-CENTES ULLERES PER A LA FUNDACIÓ BONA LLUM - OFTALMEDIC


14 de maig de 2014. 18:00h.

S'han entregat: 66 ulleres graduades, 111 ulleres de sol, 29 estoigs i 9 complements.


Els alumnes del grup de voluntaris de 3r i 4t d'ESO del CC Sagrat Cor-FECIB han entregat, avui 14 de maig, al president de la Fundació Bona Llum Oftalmedic totes les ulleres recollides en el centre durant el darrer mes dins la campanya Una mirada nova, dóna un segona oportunitat a les teves ulleres.

És el segon any que en el centre es col·labora amb la Fundació Bona Llum Oftalmedic i s'organitza aquesta campanya on les distintes famílies van dipositant les ulleres que tenen per casa i ja no fan servir a les nombroses capses distribuïdes pel centre durant un mes.

A l'acte han assistit el sr. Jaume Bauzá, president de la Fundació Bona Llum-Oftalmedic; la sra. Mª Magdalena Frau, directora de comunicació d'ENDESA i la sra. Gemma Cardona, directora titular del CC Sagrat Cor - FECIB.

Les ulleres recollides van destinades als projectes de cooperació internacional que la Fundació Bona Llum - OFTALMEDIC realitza, amb el patrocini d'ENDESA, a:

Zacualpa (Guatemala): On es treballa per establir un servei permanent i sostenible de salut visual en el municipi de Zacualpa, en el districte d'El Quiche a Guatemala i es desenvolupa en col·laboració amb l'ONG Voluntaris de Mallorca i amb el soci local ADIZ. Actualment estan preparant, a Zacualpa, a col·laboradors amb formació sanitària per a que realitzin les revisions oculars a la població, que permetin avaluar l'estat general de salut visual i prendre les mesures terapèutiques necessàries.

Meki (Etiopia): On es col·labora en el projecte de cooperació internacional Living Meki mitjançant un programa de salut ocular. El projecte Living Meki el desenvolupa PROYDE a la Meki Catholic School, la millor escola de Meki, on 1.600 estodiants es preparen per tenir un futur millor. Meki es troba a 135 km al sud-est d'Addis Abeba on prop de 45.000 habitants sobreviuen amb una menjada al dia cercant-se la vida sempre al límit de les seves possibilitats.

I, també als projectes de cooperació local amb altres ONG d'atenció als més desfavorits de Mallorca amb l'objectiu de millorar la seva salut ocular.


0 COMENTARIS