SET PREGUNTES BÀSIQUES SOBRE LA DECLARACIÓ DE LA RENDA


06 de abril de 2016. 19:21h.

La campanya informativa de Càritas planteja aquestes set preguntes bàsiques i directes sobre l'assignació fiscal a través de l'1,4% de l'IRPF.1. De veres puc marcar les dues caselles alhora? Sí. Es poden marcar les dues caselles conjuntament.

2. I és cert que marcant les dues caselles es duplica l'ajuda? Sí. Cada casella marcada genera el 0,7%. Si marques les dues es destina l'1,4%.

3. I a mi em costa alguna cosa? No. No et costa res. Tu decideixes la destinació de l'1,4% dels teus impostos.

4. I si no marc alguna casella? Hisenda destinarà l'import corresponent a altres partides dels pressupostos generals de l'Estat.

5. Per què és bo marcar la casella de l’Església Catòlica? Perquè així pots destinar un percentatge dels teus impostos a col·laborar amb les necessitats de l'Església i la seva intensa labor pastoral.

6. Per què he de marcar també la casella Finalitats Socials? Perquè d'aquesta manera, un percentatge dels teus impostos es destina a projectes socials en el nostre entorn i als països més desfavorits.

7. Percep Càritas fons de les caselles d'Església catòlica i de Finalitats Socials? Sí. Càritas és part essencial de l'Església Catòlica i, a més, com a organització social, rep fons de la casella de Finalitats Socials.


0 COMENTARIS