UNA MANERA DIFERENT DE REALITZAR PRÀCTIQUES EXTERNES: LA CLÍNICA JURÍDICA


06 de juliol de 2016. 13:30h.

Ara ja fa tres anys, Càritas Mallorca començà una experiència conjunta amb la UIB i el Col·legi d'Advocats de les Illes Balears: la Clínica Jurídica.Aquest és un projecte que permet a alumnes de Dret poder realitzar una experiència de pràctiques al servei d’Assessoria Jurídica de Càritas, amb l’acompanyament de la Treballadora Social de Càritas i la tutorització d’advocats que voluntàriament realitzen aquesta acció. Des de llavors ençà, hi han pogut participar un total de 15 alumnes i 9 advocats com a tutors. A més, l’equip d’Assessoria Jurídica compta amb la col·laboració de 9 persones voluntàries de formació diversa.

Gràcies al treball de tots els professionals i alumnes s’han pogut atendre a 252 persones durant aquests tres anys, realitzant un total de 452 intervencions, acompanyant en temes d’estrangeria, majoritàriament, així com problemes d'habitatge, família o laborals, entre d’altres.


2 COMENTARIS
  1. 2016-08-30

    Buenos días, Catalina. No, durante el mes de agosto no ha habido envío de boletines de Agència Balèria. Saludos.

  2. 2016-08-29

    Sólo quería saber si el mes de Agosto no ha habido envio de Baleria porque no he recibido nada .Agradeciendo este servicio , me despido atentamente esperando saber que pasó .