PASTORAL PENITÈNCIA INAUGURA UN NOU CASAL A SON SARDINA


30 de setembre de 2016. 13:45h.

Amb això es podrà servir a més usuaris oferint unes condicions més adequades i més dignes, per afavorir processos personals de creixement, d'inserció, d'inclusió, etc.El passat dia 29 de setembre es varen inaugurar a la casa de Son Sardina unes instal·lacions renovades i adequades, per a un ús diferent al que havia tengut durant molts anys i que fa dos anys va ser cedida per les Agustines de l'Empar per a un ús social. Un somni del Secretariat de Pastoral Penitència és poder ampliar en quantitat i qualitat el projecte ja consolidat amb prop de 14 anys d'existència del Pis d'Acollida. Amb això es podrà servir a més usuaris oferint unes condicions més adequades i més dignes, per afavorir processos personals de creixement, d'inserció, d'inclusió, etc.

Però el projecte no només consisteix en el pis d'acollida, hi ha altres espais que permetran dur a terme unes possibilitats, algunes ja definides i programades i moltes altres encara per descobrir i imaginar. Un projecte innovador anomenat "Casa d'activitats i recursos per a la inclusió Sant Agustí".

Es tracta d'establir mecanismes que afavoreixin una real i eficaç inclusió dels ja exclosos o en risc d'exclusió, per conduir-los al lloc que mai haurien d'haver perdut.

Mn. Jaume Alemany va agrair l'aportació generosa de la Congregació i de tots aquells que han fet possible la transformació del Casal CARISA i molt especialment als interns del Centre d'Inserció social.


0 COMENTARIS