JOAN FEMENIA ÁVILA SERÀ ORDENAT DIACA


30 de novembre de 2016. 12:35h.

El proper 4 de desembre a les 17 h a la Parròquia de Binissalem.Joan Femenia Ávila serà ordenat diaca el proper 4 de desembre a la Parròquia de Binissalem, en el transcurs d’una celebració presidida per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

Llicenciat en Geografia i Història, Joan Femenia culmina després de sis anys la seva etapa formativa al Seminari Diocesà. Serveix actualment a les parròquies de Binissalem i Consell.

A partir d’ara, el nou diaca tendrà algunes funcions noves: podrà proclamar l’Evangeli i assistir l’Altar, administrar els sagraments del baptisme i del matrimoni, beneir i dur el viàtic als malalts. La seva tasca primordial és tot allò relacionat amb la caritat, a més d’animar les comunitats que se’ls confien.

A la celebració també rebrà els vestits propis del diaca, que són l’estola col·locada de manera diagonal —creuada en el cor des de l’espatlla esquerra i unida en el costat dret— i la dalmàtica, vestidura tancada amb mànigues amples, utilitzada sobretot en les grans celebracions i solemnitats.


3 COMENTARIS
  1. 2016-12-02

    Estoy muy contento por ti y es para mí un onor estar a tu lado un día tan importante para ti como es este. Fuerza amigo mío.

  2. Joan tu saps que sempre esteim en tu , en ses teves decicions i esteim contens que sempre pensis en noltros per acompanyarte en tot perque el dia de dema siguis un bon capella, per poc que poguem serem a Binisalem si no poden asistir es nostre cor estara en tu en un dia tant important per tu i sa teva familia

  3. 2016-12-01

    Sa nostra millor de ses enorabonas de tot cor, mos sab greu no poder asistir ya que esteim de viatge no obstant estirem en tu en la distancia , ses nostres millors felicitacions , besos Joan